Agen Dropship Daftarkan diri anda

DROPSHIP

Daftar

Daftarkan butir-butir anda di http://www.taamaaraa.com/register/

Jual

Mula mempromosikan dan menjual Taamaaraa.

Order

Selepas mendapat bayaran dari pelanggan, login ke http://www.taamaaraa.com dan masukkan butir-butir order anda (nama, alamat, jenis aura) beserta bukti pembayaran setelah menolak 15% daripada harga komisyen anda.

Done!

Selesai. Pihak kami akan menguruskan penghantaran kepada pelanggan.

Kami mengalu-alukan anda untuk menyertai program dropship kami yang menyediakan potongan harga pada kadar yang sangat lumayan sebanyak 15% melalui laman web rasmi kami, http://www.taamaaraa.com.

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan sila ajukan ke email kami di  support@taamaaraa.com  dan harap maklum bahawa soalan anda akan dijawab dalam masa 48 Jam.

 

BAGAIMANA CARA MENJADI TAAMAARAA DROPSHIP AGENT?

  • Sekiranya anda tidak menerima maklum balas dari kami selepas 48 jam, sila email kepada support@taamaaraa.com untuk mengetahui status anda.
  • Selepas anda diakui sebagai Dropship Agent Taamaaraa, anda akan nampak harga produk sebagai harga dropship.

 

BAGAIMANA CARA UNTUK MELAKUKAN ORDER / PEMBELIAN DI LAMAN WEB?

Setelah anda mengambil order dan pembayaran daripada pelanggan (bergantung kepada cara anda sendiri), anda perlu meletakkan order melalui laman web kami.

  • Pihak kami akan menghantar pembelian tersebut terus ke alamat pelanggan anda yang biasanya mengambil masa dalam 2 hingga 5 hari.
  • Sila pastikan juga anda mesti membuat 1 pembelian bagi 1 alamat pelanggan anda. Contohnya, sekiranya anda mempunyai  2 pembelian daripada 2 orang pelanggan berlainan alamat, sila lakukan 2 pembelian berasingan.
  • Sila pastikan anda mengisi bahagian Shipping Information dengan alamat pelanggan agar memudahkan kami melakukan penghantaran.

Sila pastikan anda meletakkan alamat pelanggan anda sebagai alamat penerima dan bukannya alamat anda sendiri. Kesilapan dalam memberikan maklumat yang berpunca daripada anda sendiri tidak akan ditanggung oleh pihak kami.

 

BEBERAPA PERKARA LAGI YANG PERLU ANDA BERI PERHATIAN:

Selain daripada di atas, terdapat beberapa perkara lagi yang harus diberi perhatian oleh anda:

1.    Anda mestilah menjual produk dropship kami dengan harga yang ditetapkan. Kami amat mengambil berat tentang kestabilan ekosistem bagi agent-agent dropship kami.

2.    Kesemua pembelian dihantar dengan menggunakan perkhidmatan Pos Laju.

3.    Kami tidak akan mendedahkan harga sebenar yang diterima oleh anda kepada pelanggan anda di ruangan borang Pos Laju demi menjaga kepentingan anda bersama pelanggan anda.

4.   Kami tidak akan menanggung jika didapati order yang dihantar adalah salah atas kecuaian Dropship Agent.

5.    Tiada tarikh penamat untuk aplikasi sebagai Dropship Agent Taamaaraa. Namun, kita mempunyai hak untuk menamatkan kelayakan anda sebagai dropship agen dengan serta-mertanya sekira kita mendapati anda telah menyalahgunakan gambar, material, konteks laman web kami; kelayakan anda, serta memberikan informasi palsu kepada pelanggan anda.

6.    Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami melalui email di  support@taamaaraa.com   atau Whatsapp (+6010-8422 388)

 

Terima kasih dan selamat maju jaya kami ucapkan kepada anda!