Taamaaraa Miracle Spray ada berapa jenis?

Ada 2 jenis iaitu Taamaaraa Love untuk perhubungan ringankan jodoh dan Taamaaraa Rich untuk kerjaya dan perniagaan.

Apa bahan-bahan kandungan Taamaaraa Miracle Spray?

Taamaaraa Miracle Spray ialah produk berasaskan air dan mengandungi bahan-bahan berikut:

1. Kombinasi Aura Ekstrak Kuasa Dhuha
2. Haruman Herba
3. Air Terapi 30 Juzuk Al-Quran

Betul ke produk ni berkesan? Berapa lama kesannya boleh dilihat?

Perlu diingat bahawa penggunaan aura spray ini hanya sebagai asbab untuk kita usaha. Selebihnya dengan izin ALLAH. Setiap orang punyai masalah berbeza. Jika masalah yang kita hadapi menemui jalan buntu selepas memohon kepada ALLAH, kita disuruh berusaha juga untuk menyelesaikan masalah itu.

Setiap orang mempunyai aura yang berbeza. Untuk mendapatkan aura positif mengelilingi diri dan wajah setiap hari dan masa, aura negatif perlu dibuangkan dahulu. Apabila diri sudah dipenuhi dengan aura positif, mudah untuk orang sekeliling suka, sayang dan kasihankan kita.

Apa pantang larang yang perlu saya amalkan dengan produk ni?

Anda disarankan tidak berkongsi produk yang anda beli dengan orang lain kerana setiap orang mempunyai aura yang berbeza.

Bagaimana nak mendapatkan produk ni?

Anda boleh membuat order melalui website ini. Cara pembayaran:

  • Bank Transfer
  • Paypal
  • SenangPay

Selepas bayaran diterima, produk anda akan dihantar melalui Poslaju.

Kami menyediakan khidmat COD (cash on delivery) di daerah Nilai sahaja.

Bolehkah mereka yang bukan beragama Islam menggunakan Taamaaraa?

Tidak ada masalah dan amat digalakkan untuk mendapatkan manfaat daripada produk ini. Kami ramai pelanggan dari Sabah & Sarawak yang bukan Islam menggunakan Taamaaraa.

Bolehkah saya gunakan Taamaaraa ketika uzur/period?

Masa period lah amat-amat digalakkan guna sebab masa tu aura negatif terlalu banyak sangat.

Kalau tempah Love atau Rich, macam mana cara penggunaan pula?

Guna seperti cadangan diatas dan bila waktu kerja atau jumpa customer boleh gunakan Aura Rich dan bila keluar dengan kawan-kawan boleh gunakan Aura Love. Boleh juga gunakan selang seli. Contoh hari ni Aura Love dan esoknya pula guna Aura Rich.

Bolehkah Taamaaraa dibawa masuk ke tandas?

Boleh kerana botol bertutup rapat.

Boleh terangkan cara penggunaan Taamaaraa?

Mudah sahaja. Niat positif apa yang dihajati, spray, spray dan spray. Spray waktu pagi ,petang dan malam serta pada bila-bila masa diperlukan. Jika spray selepas make up, make up akan jadi lebih tahan lama.

Tidakkah saya akan terjatuh syirik kerana percaya akan produk ini?

Harus diingat TAAMAARAA AURA SPRAY hanyalah salah satu ikhtiar kita. Semuanya atas Kehendak YANG ESA.

Zaman dulu kita mandi bunga untuk naik seri tapi zaman sekarang ramai antara kita tiada masa. Disebabkan itu TAAMAARAA AURA SPRAY dicipta. Senang, mudah dibawa kemana2.

Setiap manusia punya AURA yang berbeza. Disebabkan itu kesan pada setiap individu adalah berbeza.

Yang paling penting TAAMAARAA AURA SPRAY membantu menambah aura positif sekaligus membuang aura negatif dalam diri. Apabila Aura positif dibuka mudah untuk orang sekeliling menyenangi dan menyayangi kita.

Bila kesan pemakaian produk ni dapat dilihat?

Bergantung kepada aua seseorang. Aura negatif perlu dibuang dahulu kemudian mudah untuk digantikan dengan aura positif. Bila aura positif dah ada, mudah untuk orang suka,sayang dan kesiankan kita.

Kadang kala kita tak rasa kesannya sehinggakan orang lain menegur perbezaan kita baru kita tahu ianya berkesan.

Di mana harus saya spray, adakah pada anggota badan atau wajah?

Spray pada wajah/muka untuk naikkan aura pesona jelita. Bau tidak kekal sebab spray aura bukan perfume.

Kulit saya sensitif. Adakah Taamaaraa sesuai untuk saya?

Taamaraa Miracle Spray sesuai untuk semua jenis kulit.

Saya teringin memperkenalkan produk ni kepada rakan-rakan. Boleh saya mendaftar sebagai agent/dropship/stockist?

Ya. Anda boleh mendaftar sebagai pengedar Taamaaraa dan anda akan diber komisyen bagi setiap jualan. Kami mencari agent/dropship/stockist di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura.

Untuk keterangan lanjut sila layari:

www.taamaaraa.com/dropship

Adakah selamat membuat bayaran secara online?

Kami menggunakan khidmat Paypal dan SenangPay bagi tujuan membuat bayaran secara online. Khidmat ini dijamin selamat dan butir-butir (kad kredit, bank akaun) anda tidak akan disimpan dalam record kami ataupun website.

Jika anda kurang yakin membuat bayaran secara online, anda boleh menggunakan khidmat Bank Transfer.

Berapa lama masa diperlukan untuk delivery?

Kami membuat penghantaran melalui Poslaju sebaik sahaja bayaran diterima. Poslaju mengambil masa 1-2 hari.

Penghantaran dibuat setiap hari pada jam 11:00 pagi dan 4:00 petang.

Apakah cara pembayaran yang disediakan?

Buat masa ini, kami menyediakan cara-cara pembayaran melalui:

  • Bank Transfer
  • Paypal
  • SenangPay

Adakah saya akan dikenakan caj penghantaran melalui pos?

Caj penghantaran Poslaju sudah dimasukkan dalam harga produk yang anda beli. Anda tidak perlu menambah apa-apa kos untuk penghantaran.

Ada soalan ?

Kami sedia membantu anda menjawab segala pertanyaan dan kemusykilan. Kegembiraan anda adalah keutamaan kami.