Khas Untuk Si Isteri Yang Tak Bahagia Dalam Rumahtangga !

Taamaaraa Miracle Spray

Hidup Jadi Lebih Bahagia Tanpa Perlu Jumpa Bomoh!

Dah Bertahun Kahwin Tapi Tak Bahagia?

Rumahtangga Mula Diganggu Oleh Pihak ke-3?

Taamaaraa therapie my'dhuha aura spray

miracle spray

purata sebanyak 156 kes pencaraian berlaku setiap hari / 6 kes bagi setiap jam

Bilangan perkahwinan menurun 1.2% tahun 2019 dengan 203,821 perkahwinan manakala kes penceraian meningjkat 12% dengan 56,975 kes.

antara punca berlaku masalah rumahtangga

Tagih Perhatian di Media Sosial

Dadah, Ubat atau Alkohol

Sikap Pasangan Tak Menentu

Tiada Zuriat

Hubungan Kelamin Yang Dingin

Lemah Iman & Hawa Nafsu

sila Klik gambar untuk lihat lebih jelas

7 SEBAB KENAPA ISTERI SUDAH TAWAR HATI KEPADA SUAMI?

“ Tapi sekarang Alhamdulillah. Suami dah berubah, jadi setia, romantik dan lebih bertanggungjawab. Yang penting tak perlu jumpa bomoh..tanpa kos yang tinggi..”

memperkenalkan

taamaaraa miracle spray

(love)

spray pemikat diri si isteri yang akan menaikkan aura dan wajah anda hingga si suami asyik berikan perhatian kepada anda.

tak perlu jumpa bomoh !

tak perlu mandi bunga !

jimat masa & wang ringgit !

kesan seawal 3 hari !

aura-love

Untuk keharmonian rumah tangga, orang sayang, hormat, cinta dan kasihankan anda

aura-rich

Untuk pelaris kerjaya dan perniagaan untuk mudah naik gaji, pangkat, disegani, dikasihani dan laris dalam perniagaan.

kelebihan miracle spray

manfaat taamaaraa miracle spray terhadap suami

cara penggunaan

Selawat ke Atas Nabi SAW

Niat Positif Beserta Nama Suami

Spray di Wajah

Gunakan 3x sehari

sebuah kisah inspirasi rumahtangga bahagia selepas suami curang

Play Video

BAGAIMANA SPRAY AURA PEMIKAT TAAMAARAA BOLEH BANTU ANDA TAWAN SEMULA HATI SUAMI DENGAN CEPAT?

Fasa pertama, spray ini membantu membuang semua aura negatif yang terdapat dalam diri dan wajah. Ada pelanggan akan berasa pening, muntah dan moody disebabkan tindak balas ini.

Fasa kedua, bila aura negative sudah tiada, mudah untuk aura positif masuk dalam diri dan wajah anda. Pada Ketika ini, badan akan terasa ringan dan wajah kelihatan beraura dan berseri.

Fasa ketiga, anda akan dapat rasakan sedikit demi sedikt (bergantung kepada aura seseorang) 5 aura ini iaitu aura keharmonian, kecantikan, kekayaan, kesihatan dan keyakinan)

Fasa terakhir, anda akan merasai kesan penggunaan spray aura Taamaaraa ini, bila orang sekeliling menegur anda dengan rasa hormat, ramai yang menyayangi, hormat dan cepat kasihankan anda terutama sekali suami anda.

“ Sebelum ni asyik gaduh jer dengan suami. sejak amalkan taamaaraa love, alhamdulillah suami dah baik awal. thank u taamaaraa ”

-Pengguna aura love-

“ ... lebih yakin bila jumpa pelanggan. diri saya jadi lebih ceria & gembira walaupun ada banyak masalah ”

-Pengguna aura rich-

Anda Sudah Bersedia Untuk Order Sekarang? Ada 3 Cara Pembayaran Iaitu:

1. Toyyibpay ( FPX ) | Online Transfer

2. Cash On Delivery ( +RM10 )

✔️Caj tambahan yang dikenakan adalah RM10 dari harga pakej dan postage
✔️Bayar cash pada posmen bila barang sampai nanti
✔️Penghantaran dalam masa 1-7 hari bekerja (mengikut kawasan anda)
✔️Tak semua kawasan di Semenanjung dan Sabah Sarawak cover service COD

NOTE: Pembelian COD tidak akan terus diproses, team kami akan whatsapp dulu untuk confirmkan order Tuan / Puan. Sila respon dengan cepat untuk memastikan order dapat diproses segera

3. ATM Cash Deposit | Manual Transfer

Sila buat bayaran di ATM cash deposit

✔️Maybank 5051 0341 3869 atau CIMB 8007 91745 85
✔️NAMA : My Taamaaraa Beauty Sdn Bhd
✔️WHATSAPP : +601158997902 (HQ Taamaaraa)

Setelah membuat bayaran, sila hantarkan bukti bayaran anda dengan cara whatsapp ke sistem kami seperti format dibawah
✔️Slip pembayaran (Sila pastikan slip jelas)
✔️Order ID (semasa pembelian dibuat sis akan terima invois pembelian termasuk order ID)
✔️Nama (seperti yang diisi semasa membuat pembelian)

BERITA BAIK UNTUK ANDA !

Khas Untuk Pembelian Terpantas Akan Menerima BONUS Untuk Pembelian Spray Aura Taamaaraa Ini !!

Sabun Wajah Aura Taamaaraa bernilai RM55

Apa khasiat sabun Taamaaraa?

  • Awet Muda
  • Naikkan aura seri dan jelita
  • Sekatakan ton kulit
  • kurangkan jerawat/jeragat
  • Kurangkan cela di wajah

Celak Kalis Taamaaraa bernilai RM30

Apa Kelebihan Celak Taamaaraa?

  • Dari mata jatuh ke hati
  • Mudah terpesona
  • Sesuai untuk semua mata

Cepat Order Sekarang Sementara Masih Ada Bonus Menanti Anda!

SET SINGLE

NP:RM200

RM150

jimat rm50

SET COUPLE

NP:RM400

RM250

jimat rm150

SET PERFECT

NP:RM600

RM330

jimat rm270

soalan-soalan lazim ( faq )

Spray aura pemikat untuk menawan dan menundukkan semula hati pasangan dengan cara yang halal, mudah disenangi orang sekeliling dan sebagai pelaris kerjaya dan perniagaan.

Hanya ada 2 jenis iaitu aura Love untuk keharmonian rumahtangga dan aura Rich untuk pelaris kerjaya dan perniagaan.

  • Tidak, ianya sebagai ikhtiar yang berasakan bahan organic pati bunga, bacaan ayat-ayat Al Quran yang terpilih, Yassin dan 30 juzuk Al Quran. Ianya sebagai salah satu ikhtiar dan semuanya dengan izin Allah swt.
  • Harus diingat Spray Aura Taamaaraa adalah salah satu ikhtiar kita. Semuanya atas Kehendak YANG ESA.
  • Zaman dulu kita mandi bunga untuk naik seri tapi zaman sekarang ramai antara kita tiada masa. Disebabkan itu spray aura Taamaaraa dicipta. Senang, mudah dibawa kemana2.
  • Setiap manusia punya AURA yang berbeza. Oleh itu kesan pada setiap individu adalah berbeza.
  • Apa yang penting, Spray Aura Taamaaraa membantu menambah aura positif sekaligus membuang aura negatif dalam diri. Apabila Aura positif dibuka mudah untuk orang sekeliling menyenangi dan menyayangi kita.
  • 1 hari 3 kali penggunaab. Pagi, petang dan malam. 1 kali penggunaan, perlu spray 3 kali. Sebelum spray, selawat dahulu, kemudian niatkan benda positif yang dihajatkan. Sebut nama pasanagan.
  • Jika order aura love dan aura rich, boleh spray aura love dulu, selang 15 minit, kemudian baru spray aura rich. Jangan lupa niatkan untuk kerjaya atau perniagaan bila gunakan aura rich.
  • Boleh juga spray selang seli seperti waktu pagi gunakan aura love, petang aura rich, malam aura love semula dan sebaliknya.
  • Spray di wajah/muka
  • Boleh guna sebelum make-up atau selepas make-up. Sebagai cadangan, spray selepas make-up untuk menampakkan wajah lebih aura.

 

Boleh spray di nadi leher atau nadi pergelangan tangan.

  • Tak boleh kongsi dengan oirang lain kerana setiap orang mempunyai aura yang berbeza. 1 botol khas untuk diri sendiri sahaja.
  • boleh dibawa masuk ke tandas kerana bertutup rapat.

 

Sangat digalakkan pakai semasa period atau dating bulan kerana Ketika ini aura negative terlalu banyak.

Tak ada masalah dan amat digalakkan untuk mendapatkan manfaat daripada spray aura Taamaaraa ni. Kami ramai pelanggan dari Sabah & Sarawak yang non muslim menggunakan spray ini.

Bergantung kepada aura seseorang. Sekiranya aura negative terlalu banyak, pada fasa pertama akan berasa pening, atau muntah disebabkan proses tindakbalas antara aura untuk membuang aura negative. (Biasanya jika seseorang disihir atau ada benda-benda kotor(aura negative).

 

  • Bergantung kepada aura seseorang. Aura negatif perlu dibuang dahulu kemudian mudah untuk digantikan dengan aura positif. Bila aura positif dah ada, mudah untuk orang suka,sayang dan kesiankan kita.
  • Kadang kala kita tak rasa kesannya sehinggakan orang lain menegur perbezaan kita baru kita tahu ianya berkesan.
  • Ada seawal 3 hari,  7 hari, 14 hari dan 1 bulan.
  • Perlu diingat bahawa penggunaan aura spray ini hanya sebagai asbab untuk kita usaha. Selebihnya dengan izin ALLAH. Setiap orang punyai masalah berbeza. Jika masalah yang kita hadapi menemui jalan buntu selepas memohon kepada ALLAH, kita disuruh berusaha juga untuk menyelesaikan masalah itu.
  • Setiap orang mempunyai aura yang berbeza. Untuk mendapatkan aura positif mengelilingi diri dan wajah setiap hari dan masa, aura negatif perlu dibuangkan dahulu. Apabila diri sudah dipenuhi dengan aura positif, mudah untuk orang sekeliling suka, sayang dan kasihankan kita.

Ada 3 cara bayaran:

  • Online Banking, cepat, mudah dan penghantaran antara 1-3 hari bekerja (boleh pilih pelbagai jenis bank/debit card/credit card)
  • ATM (Bayaran kepada My Taamaaraa Beauty Sdn Bhd : Maybank 5051 0341 3869 atau CIMB  8007 91745 85. Resit bayaran hendaklah dihantar di nombor +601158997902 (HQ Taamaaraa) – Penghantaran antara 3-5 hari bekerja.
  • COD -Barang sampai baru bayar- Penghanytaran 5-7 hari bekerja-Tambahan RM10 untuk cod

 

Pilih pakej yang anda minat

Masukkan alamat untuk penghantaran

Pilih cara bayaran samada online transfer atau atm atau bayar sampai baru bayar.

Tekan ORDER SEKARANG. Siap!

 

Macam Mana nak hubungi HQ?

Disclaimer : Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site www.taamaaraa.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners Privacy Policy – Term & Conditions

 

www.taamaaraa.com © 2016 | All right reserved | Manage Services by MY TAAMAARAA BEAUTY SDN BHD | designed by Fathul Imran